[ X ]
[ X ]
[ X ]
Credeți că grupul din 6 deputați ar putea să-l readucă pe Vladimir Plahotniuc acasă, în Republica Moldova? Răspunsul lui Dumitru Diacov!
21 Februarie

Liderul fracțiunii Partidului Democrat din Moldova (PDM) în Parlament, Dumitru Diacov, afirmă că celor 6 deputați care au părăsit formațiunea le va fi greu pe scena politicii moldovenești, transmite CURENTUL.

Întrebat dacă crede că cei 6 deputați îl vor readuce în țară pe fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc, Dumitru Diacov a spus că „nu are idee”.

„Eu cred că acestor 6 tineri o să le fie greu să se afirme pe scena politică moldovenească, că noi am avut mulți care s-au dus și au încercat să facă. Nu este loc pe segmentul de centru-dreapta sau cu atât mai mult pe centru-stânga, dar din câte am văzut declarații, ei acolo vor să-și caute fericirea. Mă rog, treaba lor. Mie îmi pare rău că s-a ajuns la asta și spun lucrul acesta foarte sincer, eu am avut zeci de discuții și cu unii, și cu alții, și cu dl Candu în doi, în trei ș.a.m.d. și am încercat să vin cu argumente, dar argumentele mele s-au dovedit neconvingătoare”, a spus Dumitru Diacov pentru Radio Europa Liberă.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților