[ X ]
[ X ]
[ X ]
Crăciunul pe stil nou! Vezi mesajele primelor persoane în stat! 
25 Decembrie

Conducerea țării a adresat, astăzi, mesaje de felicitare cu ocazia Crăciunului, informează CURENTUL. 

Astfel, Președintele RM, Igor Dodon, a menționat că, sărbătoarea Crăciunului este și una a familiei, e un bun prilej de a ne bucura în liniște de dragostea celor care ne înconjoară.

„Unii dintre cetățeni sărbătoresc Crăciunul pe stil nou, alții – pe stil vechi, mulți – în ambele zile, dar important este cum petrecem aceste sărbători, cum facem ca Nașterea Domnului să ne ajute să ne deschidem larg inimile, să primim și să oferim bunătate celor din jur. Gândurile noastre să se îndrepte în aceste zile și către cei nevoiași, către oamenii care au o situație mai grea, pe care, dacă e posibil, sa-i ajutăm și să le aducem mai multă alinare în suflete. Sărbători fericite și luminate tuturor!”, a precizat Dodon.

Premierul Ion Chicu a urat: Crăciun Fericit.

„Lumină în suflet, speranță în mai bine și încredere în viitorul frumos al Țării noastre – asta vreau să ne-o dorim cu toții! Cred cu fermitate, că dacă bunul Dumnezeu ne ține sănătoși și înțelepți, reușim împreună să schimbăm radical lucrurile spre bine! Spre binele tuturor moldovenilor, spre binele poporului nostru împrăștiat prin lume. Acasă – asta vreau să fie destinația tuturor oamenilor noștri! Eu știu că se poate! Vă doresc din inimă să aveți Sărbători Fericite alături de cei dragi!”, a punctat Chicu.

Speakerul Zinaida Greceanîi a urat ca, Sfînta Sărbatoare a Nașterii Domnului să aducă în casă bucurie și întelegere, iar în suflet iertare și iubire.

„Fie ca magia sărbătorilor de iarnă să trezească în fiecare din noi tot ce este mai bun și mai curat și să ne de-a înțelepciune să împărțim bucuria cu cei din jur! Vă urez bună înțelegere, pace și sănătate Dvs și celor apropiați! Sărbători binecuvîntate!”, a spus Greceanîi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților