[ X ]
[ X ]
[ X ]
Covorașele dezinfectante la intrarea în clădiri – o soluție eficientă în lupta cu COVID-19
22 Iunie

Lupta cu virusul COVID-19 încă se duce la nivel mondial, iar în Republica Moldova, deși se depun eforturi colosale, situația continuă a fi complicată, informează CURENTUL.

Cu siguranță, în ultimele luni, cetățenii au devenit mai responsabili, poartă măști de protecție, își dezinfectează cu regularitate mâinile, se autoizolează dacă este cazul, totuși numărul celor infectați este destul de mare. De cele mai multe ori, cei care ajung să fie purtători de COVID-19 nu știu de unde au putut lua virusul. Răspunsul e simplu: virusul este răspândit inclusiv pe talpa încălțămintei. Astfel că, chiar dacă toți și-au dezinfectat mâinile la intrarea într-o instituție sau magazin, virusul va pătrunde în clădire prin intermediul încălțămintei.

Echipa CHEMIX GRUPP din Republica Moldova – unicul producător din Moldova de dezinfectanţi la standarde europene şi ale Organizației Mondiale a Sănătății, a lansat un produs nou care vine să soluționeze această problemă. Este vorba de COVORAȘELE DEZINFECTANTE. La momentul de față, compania produce 3 tipuri de astfel de covorașe: Safe Step Plus, Safe Step Standard, Safe Step Mini, toate cu capacitatea de absorbție a dezinfectantului pe o durată de 24 de ore.

Covorașele se instalează la intrarea în instituțiile publice, de alimentație publică, farmacii, laboratoare, dar și la oricare altă clădire. Dezinfectantul din covorașe are o durată de acțiune de 30 de secunde, astfel că talpa pantofilor va fi dezinfectată 100%, iar virusul nu va avea acces în spațiul închis. Covorașul, care este făcut din material PVC impermeabil, are un termen de utilizare de 3 ani și garantează că virusul COVID-19 nu va pătrunde în spațiul închis adus pe talpa încălțămintei.

Precizăm că, compania „Chemix Grupp” SRL a fost fondată la 14 aprilie 2008. Astfel, aceasta marchează deja 12 de ani de activitate.

 

Mai multă informație găsiți pe www.chemixgrupp.md

chemizz chemixx1

Inapoi la arhiva noutaților