[ X ]
[ X ]
[ X ]
Corpurile neînsuflețite ale victimelor accidentului din Kaluga au ajuns azi dimineața în țară
8 August

Conform datelor recente ale Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, la 07 august autovehiculul specializat pentru transportarea corpurilor neînsuflețite ale victimelor accidentului tragic din regiunea Kaluga, s-a pornit din Federația Rusă în drum spre Republica Moldova.

Ofițerii IGSU însoțesc pe parcursul itinerariului autovehiculul cu cele 6 cadavre ale cetățenilor țării noastre. Potrivit informației IGSU, coloana cu cele șase cadavre ale cetățenilor Republicii Moldova au ajuns azi dimineața în țară. Trupurile neînsuflețite sunt aduse la sediul unei companii de servicii funerare de pe strada Doina nr.193, acolo sunt așteptate de rude și apropiați.

Totodată, IGSU informează că pe parcursul zilei de ieri cele patru persoane traumatizate, care se aflau la spitalul Sukhinichi, au fost externate și sunt transportate prin intermediul căii ferate cu ruta Moscova – Chișinău, fiind supravegheați de angajații SMURD. Trenul cu persoanele traumatizate urmează să ajungă la Chișinău conform orarului în seara zilei de 08 august la ora 19:17. De pe peronul Gării Feroviare oamenii vor fi întâlniți de apropiați.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților