[ X ]
[ X ]
[ X ]
Corneliu Furculiță: PSRM va susține inițiativele social-economice propuse de șeful statului
26 Mai

„Președintele Igor Dodon a propus un șir de inițiative social-economice, care să ajute oamenii, în special, în această perioadă de criză. E vorba de acordarea a câte 700 de lei pensionarilor care primesc până la 3000 de lei lunar, dar și dublarea salariilor, în etape, tuturor angajaților în sectorul medical. Opoziția politică, în loc să salute aceste măsuri sociale, le critică”. Despre aceasta scrie Corneliu Furculiță, șeful fracțiunii parlamentare a socialiștilor, pe o rețea de socializare, informează CURENTUL.

Potrivit spuselor sale, opoziția atacă aceste acțiuni în susținerea oamenilor doar pentru că ele vin din partea șefului statului, Igor Dodon.

„PSRM va susține aceste inițiative și așteptăm proiectele de la Guvern ca să le votăm în Parlament. Aceasta înseamnă să fii responsabil și să lucrezi pentru oameni, pentru țară. Iar ceea ce fac și acum oponenții politici, este o dovadă a isterizării lor, dar și demonstrarea faptului că pentru ei e mai bine doar atunci când pentru cetățeni și pentru țară e mai rău. Dacă n-au fost capabili când au fost la guvernare să facă lucruri bune pentru pensionari, pentru medici și întregul sistem sistemul medical, să ne permită nouă să ajutăm acești oameni. Actuala guvernare știe de unde să identifice sursele financiare necesare și cum să ajute oamenii. Spre deosebire de oponenții politici din guvernul precedent, care doar a luat ceva de la cetățeni prin majorare de impozite, taxe și tarife, actualul guvern vine cu suport financiar pentru cetățeni”, a declarat Furculiță.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților