[ X ]
[ X ]
[ X ]
Corneliu Botgros, despre noua sa iubită, de 23 de ani: Sincer, eram sceptic ca vom construi o relaţie serioasă, dar urmează să…
12 Aprilie

Violonistul Corneliu Botgros de doi ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita sa, Angela. Ea nu are tangenţă cu muzica şi are 23 de ani, informează CURENTUL.

Astfel, Corneliu, într-un interviu „Fără Protocol” pe Youtube, a dezvăluit că sunt împreună de un an jumate, aproape doi ani. „Angela e lucrător bancar, lucrează în sistemul bancar, nu are tangenţe cu muzica, dar se pricepe foarte bine”, a spus el.

La fel, violonistul a mărturisit că s-au cunoscut la o petrecere, iar diferenţa dintre ei e peste 20 de ani. „Ne-am cunoscut la o nuntă, la o cunoştinţă comună. Acolo ne-am văzut prima dată, după care am început să ieşim, să ne vedem şi a crescut aşa o relaţie frumoasă. Diferenţa de vârstă e destul de mare, peste 20 de ani. Are 23 de ani”, a adăugat Corneliu.

„Sincer, eram sceptic ca o să construim o relaţie serioasă…”, a adăugat artistul.

Mai mult, Corneliu Botgros se pare că e gata de o nouă căsnicie, de altfel, curând, va exista o logodnă.

„Urmează, neapărat. Părinţii Angelei sunt foarte des plecaţi în Germania, şi o să prindem momentul când o să ajungă ambii în Moldova, şi probabil va trebui să stăm un pic de vorbă. Pentru că vine şi momentul, eu am zis – sunt în ultimul vagon al unui tren al vieţii, aşa că să prind acest vagon şi să nu-l pierd”, a conchis artistul.

De menţionat că, violonistul Cornel Botgros are 45 de ani, iar că are o nouă iubită a dezvăluit tatăl artistului, maestrul Nicolae Botgros la ziua sa de naştere. „Noua noastră, să zicem – noră, viitoarea noastră noră, Angela”, a menţionat Nicolae.

Amintim că, Cornel Botgros a fost căsătorit cu artista Adriana Ochișanu, iar după 17 ani de căsnicie au divorțat, în 2013. Împreună un fiu – Cristi.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților