[ X ]
Cooperarea moldo-germană, discutată de ministra Finanțelor Belous și ambasadoarea Germaniei în Moldova
16 Octombrie

Cooperarea moldo-germană a fost discutată în cadrul întrevederii dintre ministra Finanțelor, Victoria Belous, și ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova, E.S. Margret Maria Uebber. Interlocutoarele au abordat în discuții subiecte precum situația bugetară, salarizareaîn sectorul bugetar, politica fiscală pentru anul viitor, dar și alte subiecte de interes comun.

În cadrul discuțiilor, ministra Finanțelor a exprimat recunoștința pentru sprijinul valoros și continuu acordat de Germania Republicii Moldova. Victoria Belous a subliniat că asistența oferită este vitală pentru implementarea reformelor necesare în țară, având un impact direct asupra stabilității economice și dezvoltării durabile.

La rândul său, E.S. Margret Maria Uebber a reiterat angajamentul Germaniei de a susține parcursul european al Republicii Moldova, evidențiind importanța colaborării în domeniile cheie precum guvernarea democratică, reformele economice, consolidarea statului de drept, educația, sănătatea, și dezvoltarea infrastructurii.

Inapoi la arhiva noutaților