[ X ]
[ X ]
[ X ]
Contracandidații învingătoarei PSRM din circumscripția nr. 7 au mulțumit votanților săi
26 Februarie

La alegerile parlamentare, în circumscripția uninominală nr. 7, or. Soroca, au luptat pentru fotoliul de deputat 7 candidați, iar învingătoare a ajuns socialista Pilipețcaia Alla. În context, CURENTUL vă propune să vedeți cum au reacționat pe rețelele de socializare unii dintre contracandidații săi, după aflarea rezultatelor.

Democratul Victor Său a scris că rămâne în continuare alături de soroceni. „Stimați alegători, Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea acordată la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Rămân alături de Soroceni pentru ca, prin fapte concrete şi nu prin vorbe, să modernizăm în continuare oraşul nostru drag. Un respect deosebit tuturor!”, a scris Victor Său.

Comunista Elena Bodnarenco a mulțumit celor care au votat pentru PCRM în Soroca. „Aducem mulțumiri alegătorilor raionului Soroca pentru voturile acordate Partidului Comuniștilor din Republica Moldova la alegerile parlamentare din 2019”, a scris Elena Bodnarenco.

Candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru”, Anastasia Televca, a scris că „viața merge înainte”. „Stimați concetățeni! Țin să mulțumesc tuturor pentru susținere și votul de încredere acordat mie și Partidului Nostru. Alegerile Parlamentare din 24 Februarie au fost cele mai murdare și incorecte din câte am participat eu. Schimbarea sistemului electoral dar și a Codului electoral a dus la un haos nemaiîntâlnit până acum. Mulțumesc și mă închin până la pământ celor activiști, reprezentanți de încredere dar și celor care pur și simplu m-au susținut. Viața merge înainte chiar și în pofida celor uzurpatori de țară care au votat din nou guvernarea care îi va îngenunchea încă patru ani. O merită poporul nostru!!!!”, a scris Anastasia Televca.

Candidatul independent Alexandru Cimbriciuc a mulțumit celor care „l-au apreciat politic”. „Dragii mei, respect decizia politică a Sorocenilor. Mulțumesc celor, care mă apreciază politic și mi-au acordat necondiționat prietenia și încrederea în dezideratul Unirii”, a scris Alexandru Cimbriciuc.

Candidatul Partidului Politic „Șor”, Melnic Maxim, de asemenea a mulțumit pentru votul acordat. „Vă mulțumim pentru încredere și sprijin, stimați cetățeni! Să ne fie într-un ceas bun! #Vă_mulțumesc”, a scris Melnic Maxim.

Candidatul Blocului ACUM Platforma DA și PAS, Larisa Ungureanu, a scris că regretă că mulți cetățeni s-au vândut pe un preț mic și dorește tuturor numai bine. „Mulțumim mult, tuturor celora care ați fost alături de noi pe data de 24 februarie. Vă suntem recunoscători pentru votul care ni l-ați oferit pentru a „salva” țara de hoți și bandiți. Noi, echipa PAS (Blocul ACUM) am făcut tot ce ne-a stat în puteri, cu resurse minime, susținuți financiar și moral de cetățeni cu suflet mare, cu dragoste de țară și neam. Fără resurse și pârghii administrative, am învins intimidările și disprețuirile din partea unor colegi, contracandidați și „gașca” lor. Suntem astăzi mândri că nu am trăit și trăim în zădar, dar ținem la această țară, popor manipulat, sărăcit și trădat de multe guvernări. Regretăm că mulți cetățeni s-au vândut pe un preț atât de mic, lăsându-se folosiți de socialiști și înfricoșați de dictatura democraților, cred în minuni „fapte și nu vorbe”. Dorim tuturor numai bine! Noi, echipa PAS, avem nevoie de susținerea d-stră în continuare, dorim să învingem frica, deznădejdea, trădarea. Ne dorim acasă liberi, depolitizați, apreciați și considerați cetățeni, nu „slugi” ai cuiva care se vând sunt șantajabili și manipulați. Învingem ACUM, pentru dreptate și viață mai bună!”, a scris Larisa Ungureanu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților