[ X ]
[ X ]
[ X ]
Consumatorii pot trimite datele contorului pentru energia electrică
15 Aprilie

Orice consumator de energie electrică poate comunica de la distanță, online, indicii reali înregistrați de contor prin accesarea rubricii „Expedierea indicilor contorului”, transmite CURENTUL.

Datele comunicate de către consumator sunt înregistrate în sistemul de evidență al furnizorului și ulterior procesării, conform procedurii în vigoare, este emisă factura corespunzătoare indicațiilor reale despre consum.

„Vă asigurăm că la încetarea situației de urgență compania va relua în mod normal procesul de citire a indicațiilor reale ale echipamentelor de măsurare.

De asemenea, consumatorii pot solicita expedierea copiei facturii prin email, pentru a evita expunerea la factori de contaminare în cazul expedierii facturii pe suport de hârtie. Pentru aceasta este suficient să ne comunicați solicitarea dvs, accesând următoarea rubrică: Factura prin e-mail”, menționează SRL „Premier Energy”.

Reamintim că pentru achitarea facturilor se oferă soluții la distanță de achitare online, fie pe site-ul băncii unde consumatorul este deservit, fie pe pagina web a întreprinderii, rubrica Plăți online.

„Din cauza restricțiilor actuale de mobilitate, achitarea prin internet este opțiunea cea mai recomandată, sigură și comodă. De asemenea, plățile mai pot fi achitate la bancomatele Victoriabank și terminale, cu respectarea strictă a măsurilor de protecție corespunzătoare.

Reiterăm că obiectivul nostru este asigurarea fiabilă și în siguranță cu energie electrică a tuturor consumatorilor, entităților economice și a instituțiilor din aria noastră de activitate”, menționează „Premier Energy”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților