[ X ]
[ X ]
[ X ]
Constantin Țuțu l-a provocat pe Valeriu Munteanu să alerge 42 de kilometri împreună, iar el a venit cu unele condiții
14 Decembrie

Fostul liberal Valeriu Munteanu menționează, pe Facebook, că a aflat, în această dimineață, că, printre altele democratul Constantin Țuțu l-a provocat să alerge un maraton de 42 de kilometri.

Constantin Țuțu a menționat, pe Facebook: „Valeriu, probabil puțin mă cunoști, dar maratonul de 42 de km eu deja l-am alergat. Putem să ne întrecem oricând la ce vrei tu, chiar te pot învăța și să lupți, atât în ring, cât și în politică”. Totodată, el a spus că adoră provocările și e gata oricând de întrecere și a demonstrat faptul că a alergat maratonul din Chișinău – 42 de kilometri, în 2016.

Pe de altă parte, Valeriu Munteanu a scris: „Constantin, „probabil puțin mă cunoști”, dar eu chiar știu să-mi țin promisiunile și în aceste condiții, accept provocarea ta să alergăm împreună un maraton întreg, dar am câteva solicitări de precizare:  Alergăm chiar în acest weekend, fără nici un fel de „trenirovkă” și insist ca maratonul să fie parcurs până la „obed”, când se desfășoară în mod normal astfel de acțiuni sportive. Pentru ca să ai totuși un reper timp, vezi mai jos rezultatele oficiale ale maratoanelor parcurse de noi, rezultatul tău de la Chișinău, din 2016 și al meu, din 2017 de la Istanbul. Ultimul al meu, cel din Turcia, îl consider unul depășit, cu mult. (pentru confirmare, vezi site-ul oficial al Maratonului Chișinău (2016) și cel al Maratonului Istanbul (2017). Alergăm doar noi doi, fără suită”, indicând și alte condiții, și adăugând că dacă democratul nu acceptă toate condițiile sale, atunci polemica pe on-line se termină.

Shok.md

Inapoi la arhiva noutaților