[ X ]
[ X ]
[ X ]
Constantin Moscovici, despre „concertul” din troleibuzul 24 în această dimineață: „Istoria e următoarea…”
12 Ianuarie

Naistul Constantin Moscovici a relatat istoria „concertului” din această dimineață într-un troleibuz de pe ruta numărul 24, informează CURENTUL.

„Istoria e următoarea. Acum o săptămâna în urmă am dus mașina la service auto și trebuia urgent sa ajung la o întâlnire care nu era departe, am hotărât să iau troleibuzul ( luând în considerație ca ultima călătoria a fost 35 de ani în urma cu troleul). Am observat ca troleibuzul era curat, Doamna taxatoare foarte amabilă, dar lumea din jur foarte tristă, fără zâmbet pe fața și fiecare cu nevoile sale.

Am povestit acest lucru la niște prieteni și am propus sa fac un flashmob pentru a crea o dispoziție bună pentru călătorii noștri! Propunerea a fost susținută de un agent economic și primăria municipiului Chișinău!

Nu este de prima dată când ,,schimb” profesia, împreuna cu inspectoratul de patrulare am fost în postura de polițist rutier, am fost și bucătar și zidar!

Nu cred ca sunt unicul din artiști care face glume, scopul meu a fost sa aduc puțină bucurie și căldură în sufletele oamenilor noștri și mă bucur pentru toți care m-au susținut!!!!”, a povestit artistul pe Facebook.

Amintim că, azi-dimineață, naistul Constantin Moscovici, Cetățean de Onoare al municipiului Chișinău, împreună cu instrumentiștii Oleg Vitliuc și Mihai Sorocan, au surprins călătorii din troleibuzul nr. 24. Acțiunea „Bună dimineața chișinăuieni” a fost organizată de o rețea farmaceutică, care a oferit și cadouri trecătorilor.

Inapoi la arhiva noutaților