[ X ]
[ X ]
[ X ]
Consiliul Politic Național al PAS a luat decizia! Partidul va avea un prim-vicepreședinte
4 Ianuarie

În cadrul ședinței Consiliului Politic Național al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), au fost aprobate mai multe modificări la Statutul partidului. Principalele modificări se referă la instituirea funcției de prim-vicepreședinte PAS și la extinderea numărului de vicepreședinți, informează CURENTUL.

„După înregistrarea modificărilor la Statut de către Agenția Servicii Publice, Consiliul Politic Național va numi interimari în funcțiile nou instituite de prim-vicepreședinte și de vicepreședinți ai PAS. Preliminar, ședința respectivă a Consiliului Politic Național urmează a avea loc pe 18 ianuarie a.c.” , se menționează într-un comunicat al partidului.

„La ședința Consiliului Politic Național a fost, de asemenea, discutată situația social-politică din țară, a avut loc un schimb de opinii cu privire la alegerile din circumscripția uninominală Hâncești, precum și au fost stabilite mai multe sarcini pentru organizațiile teritoriale ale PAS ce urmează a fi îndeplinite în perioada imediat următoare”, se mai arată în același comunicat emis de PAS.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților