[ X ]
[ X ]
[ X ]
Consiliul Național pentru Acreditare și Atestare are un nou conducător
11 Aprilie

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat Decretul de numire a lui Alexandru Burian în funcția de Președinte al Consiliului Național pentru Acreditare și Atestare (CNAA), informează CURENTUL.

Igor Dodon a declarat că, această decizie este îndreptată spre consolidarea CNAA, în calitatea lui de principala structură de stat abilitată cu evaluarea și acreditarea entităților din domeniul științei și inovării, precum și a atestării cadrelor științifice și științifico-didactice de înaltă calificare.

„Doctor habilitat, profesor universitar, cavaler al Ordinului Republicii, Domnul Alexandru Burian este o personalitate notorie în mediul științific și cel academic din țară și de peste hotare. Vasta experiență administrativă acumulată în decursul activității în instituții de învățământ superior și de cercetare, precum și importantele funcții în stat pe care le-a deținut, inclusiv cea de ambasador al Republicii Moldova, vor servi la afirmare unui veritabil sistem de stat unic de atestare și acreditare. Îi urez succese noului Președinte al Consiliul Național pentru Acreditare și Atestare, fiind convins că experiența profesională și capacitățile manageriale ale domnului Al. Burian vor contribui la prosperarea Republicii Moldova”, a scris Dodon.

doc

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților