[ X ]
[ X ]
[ X ]
Consiliul Concurenței participă la Forumul Global OCDE
6 Decembrie

Consiliul Concurenței participă la cea de-a 18 reuniune a Forumului Global OCDE privind Concurența, care se desfășoară în perioada 5-6 decembrie, curent, la Paris, Franța, transmite CURENTUL.

Forumului Global OCDE reprezintă o oportunitate de dialog la nivel mondial în cadrul căruia sunt abordate subiecte importante dedicate prevederilor concurențiale în cadrul acordurilor comerciale, controlului concentrărilor economice pe piețele dinamice, evaluării concentrărilor economice și a măsurilor corective, concurența în condițiile economiei digitalizate.

Reprezentanții Consiliului Concurenței diseminează experiența Republicii Moldova în domeniul: „Concentrările economice pe piețe dinamice”, având în vedere că ultimul deceniu a cunoscut o necesitate tot mai mare de inovare în multe sfere ale industriei din întreaga lume. Inovația face cu siguranță economiile mai dinamice și mai competitive, dar poate reprezenta provocări pentru autoritățile legislative și de reglementare care încearcă să țină pasul cu întreprinderile în evoluție rapidă.

Forumul Global OCDE privind Concurența întrunește experți și reprezentanți de nivel înalt din aproape 100 țări ale lumii, din: Europa, Asia, Africa și America.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților