[ X ]
[ X ]
[ X ]
Consilierii municipali ai PN din Bălți – susținuți de locuitorii din municipiu și din localitățile apropiate
19 Ianuarie

Locuitorii mun. Bălți, dar și cei din localitățile din apropiere, s-au adunat în fața Primăriei Bălți, pentru a susține consilierii municipali din Bălți ai fracțiunii Partidului Politic „Partidul Nostru”, transmite CURENTUL.

Oamenii aveau în mâini pancarte: „Renato – Fălești e cu tine!”, „Vrem justiție corectă!”, „Luați mâinile de pe puterea locală!”, „Opriți răfuiala politică!”, etc.. Ei i-au aplaudat pe consilieri la sfârșitul ședinței și au scandat mai multe lozinci: „Jos Plahotniuc!”, „Puterea e în adevăr!”, „Bravo!” și altele.

Consilierul municipal din Bălți al fracțiunii PN, Nicolae Grigorișîn, a mulțumit oamenilor pentru susținerea acordată pe toată durata grevei foamei. „Indiferent de situația creată, cu ajutorul Dvs., am rezistat. Mulți colegi aveau probleme de sănătate, dar ne-au fost alături și nu au renunțat”, a spus Grigorișîn.

De asemenea, consiliera Elena Grițco a menționat că PN nu va lăsa orașul în mâinile oamenilor străini. „Prin fapta noastră am devenit un exemplu pentru întreaga țară. Sper ca fapta noastră să fie apreciată de locuitorii orașului, pentru că am făcut asta pentru Dvs.”, a spus Elena Grițco.

Consilierii au anunțat că au întrevederi cu reprezentanții Ambasadei SUA în Moldova și Consiliul Europei.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților