[ X ]
[ X ]
[ X ]
Consilier municipal: „Interesele tuturor partidelor trebuie să se axeze pe nevoile cetățenilor”
19 Martie

Consilierul municipal Grigore Bejenaru consideră că prezența diferitor partide în componența Consiliului nu are o importanță majoră, totul depinde de maturitatea și conștiința fiecărui membru și a ideilor care stau la baza acțiunilor lui. Declarația a fost făcută în cadrul unui interviu pentru alocapitala.md, transmite CURENTUL.

Consilierul spune că va susține orice proiect menit să îmbunătățească viața cetățenilor.

„Pentru mine orice tip de proiect, indiferent de cine este propus, care poate rezolva problemele fundamentale ale orașului este binevenit și, cu siguranță, va fi susținut. Păcat, însă, că unii consilieri uită că au venit să rezolve problemele cetățenilor şi pun interesele înguste ale partidului mai presus decât interesele oamenilor. Eu consider că interesele tuturor partidelor trebuie să se axeze pe nevoile cetățenilor, pe care-i reprezentăm. Orice lucru care aduce beneficiu pentru orașul nostru, indiferent din partea cui vine, trebuie susţinut, deoarece noi cu toții suntem beneficiari.

Da, din păcate, se mai găsește un frustrat care caută rezolvarea problemelor intrapsihice și frustrările din viață prin isterizarea lucrului în Consiliu și transformă totul în circ. Personal nu am nevoie de nimic decât de rezultate”, a spus Grigore Bejenaru.

Menționăm că Grigore Bejenaru face parte din fracțiunea Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) în Consiliul Municipal Chișinău.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților