[ X ]
[ X ]
[ X ]
Conferinţa Inovaţională Internațională: „Proprietate Intelectuală – Inovații – Calitatea Vieții” se va desfășura la Chișinău
3 Octombrie

La Chișinău, va avea loc, în perioada 15-16 noiembrie 2017, Conferinţa Inovaţională Internațională cu genericul „Proprietate Intelectuală – Inovații – Calitatea Vieții”, organizată de către Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) cu sprijinul Proiectului de asistenţă tehnică EuropeAid/137467/DH/SER/MD „Suport pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în Republica Moldova”, transmite CURENTUL.

Conferința Inovațională Internațională se încadrează în programul de manifestări organizate în cadrul săptămânii Expoziției Internațională Specializată ,,INFOINVENT”, ediția a XV-a, care va avea loc în perioada 15-18 noiembrie 2017.

Aflată la cea de-a treia ediție, Conferinţa va aborda subiecte ce țin de politicile și strategiile naționale în domeniul inovaţiilor și a proprietății intelectuale pentru creșterea economică a țării; rolul inovațiilor și al proprietății intelectuale în dezvoltarea afacerilor și, respectiv, creșterea calității vieții; mecanismele de încurajare a inovațiilor și transferului tehnologic; stimularea parteneriatului public-privat în procesul de valorificare a inovațiilor și proprietății intelectuale, etc..

Evenimentul va întruni experți și practicieni internaționali și locali, inclusiv reprezentanți ai Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale, Oficiului European de Brevete, oficiilor naționale de proprietate intelectuală de peste hotare, reprezentanți ai instituțiilor și organizaţiilor ce activează în sfera cercetare, inovare și învățământ superior, rezidenţi ai parcurilor ştiinţifico-tehnologice și incubatoarelor inovaţionale, experți în domeniul proprietăţii intelectuale, precum şi reprezentanți ai mediului de afaceri.

Conferinţa Inovaţională Internațională se vor desfăşura în incinta Casei Vinului (str. Ghioceilor, 1), în limbile română şi engleză.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înregistrarea se face până la data de 20 octombrie curent.

Formularul de înregistrare completat poate fi transmis prin e-mail la adresa: conference@agepi.gov.md.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților