[ X ]
[ X ]
[ X ]
Conducerea țării a depus flori la Monumentul „Maica Îndurerată”
27 August

update 10:30: Ulterior, Președintele țării, Igor Dodon, împreună cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, și cu Ambasadorii acreditați în R. Moldova au depus flori la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt.

Membrii Guvernului vor depune flori începând cu ora 11:00.

Președintele țării, Igor Dodon, împreună cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Premierul țării, Maia Sandu, au depus flori la Monumentul „Maica Îndurerată” de la Complexul Memorial „Eternitate”, transmite CURENTUL.

Președintele țării, Igor Dodon, a declarat că, în pofida tuturor greutăților și provocărilor, R. Moldova va face față.

„Toată conducerea țării a depus astăzi flori aici și mergem mai departe conform agendei. Diseară avem și recepția, unde în premieră în ultimii 3 sau 4 ani va fi împreună toată conducerea țării și Ambasadorii acreditați. Îi doresc R. Moldova mai multă încredere în forțele proprii, în pofida la toate greutățile și provocările, noi vom face față. Cred că țara noastră cu trecut glorios are și un viitor frumos”, a spus șeful statului.

Vicepremierul țării, Andrei Năstase, a spus că, la cei 28 de ani, R. Moldova nu a ajuns un stat democratic și suntem la început.

„27 august 2019 trebuie să fie un nou început, pentru că, din păcate, pe parcursul a 30 de ani, principiile și valorile pentru care au luptat înaintașii noștri au fost compromise de niște oameni care au ajuns la putere și au avut grijă de ei și mai puțin de țară”, a spus Andrei Năstase.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților