[ X ]
[ X ]
[ X ]
Conducerea PSRM, după plecarea Irinei Lozovan: „Socialiștii nu se vând”
26 Martie
Vlad Batrîncea, secretar executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), s-a adresat „tuturor politicienilor cu responsabilitate socială scăzută” și a subliniat că „un traseist politic niciodată nu și-a asigurat un viitor politic”, informează CURENTUL.
„Toți traseiștii politici pleacă în neantul politic.
Iar tuturor colegilor noștri care au cedat promisiunilor dulci, dar, în realitate, caută soluții pentru problemele lor personale, vreau să le spun că ne vom întâlni la Procuratură. Pentru că atunci când îți abandonezi propria echipă, când lovești tovarășii din spate, înseamnă că  trădezi alegătorii și încalci legea.
Nimic nu îi împiedică pe cei care se consideră mari politicieni să depună mandatul de deputat și să construiască o nouă mișcare politică. Dar dacă îți construiești cariera politică și bunăstarea pe trădare – acest lucru, cu certitudine va avea consecințe”, a menționat Vlad Batrîncea.
De asemenea, conducătorul PSRM s-a adresat alegătorilor, remarcând că Partidul Socialiștilor este o echipă unită care va ține piept atacurilor guvernării și ale așa-zisei opoziții.
„Socialiștii nu se vând, ei rămân fideli alegătorilor și poporului.
Lupta este înainte și vom fi uniți”, a subliniat el.
Inapoi la arhiva noutaților