[ X ]
[ X ]
[ X ]
Conducerea PSDE s-a întâlnit cu echipa din Rîșcani
3 Aprilie

Președintele Partidul Social Democrat European, Ion Sula, însoțit de vicepreședintele Eremei Priseajniuc și secretarul general Cazacu Iurie, s-au întâlnit cu echipa PSDE Rîşcani, condusă de Iurie Urzica.

Temele de discuție au vizat situația social-politică din țară, derapajele guvernării, problemele cu care se confruntă oamenii și cum pot fi ajutați mai bine cetățenii în această perioadă dificilă.

Totodată, membrii echipei social-democrate din Rîșcani au avut posibilitate să participe la un training organizat cu sprijinul NDI Moldova. Colegii noștri au fost familiarizați cu cele mai moderne tehnici și procedee electorale, au fost instruiți cum să organizeze o comunicare eficientă cu cetățenii. La alegerile locale generale din 2023, la Rîșcani PSDE a obținut 5 mandate de consilieri raionali și 9 mandate de primar. Este un rezultat onorabil care ne inspiră optimism și ne motivează.

„Ne-am convins încă o dată că la Rîșcani avem o echipă consolidată și decisă să muncească cu aceeași dedicație pentru oameni. Suntem convinși că, în pofida oricăror presiuni, împreună vom reuși!”, spune PSDE.

Inapoi la arhiva noutaților