[ X ]
[ X ]
[ X ]
Conducerea PSDE a discutat cu Ambasadorul României planurile pentru alegerile locale
31 Iulie

Conducerea Partidului Social Democrat European (PSDE) a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul României în Republica Moldova, Excelența Sa Cristian-Leon Țurcanu. La întâlnire au participat Ion Sula, președintele PSDE, Vadim Brînzaniuc, vicepreședinte și candidatul desemnat pentru alegerile locale din Chișinău, precum și vicepreședintele PSDE, Eremei Priseajniuc. 

Părțile au discutat despre planurile PSDE pentru alegerile locale ce vor avea loc la începutul lunii noiembrie și au ajuns la concluzia că scrutinul va reprezenta o miză importantă pentru partidele proeuropene, care au datoria de a reprezenta corect interesele cetățenilor și de a face tot posibilul pentru obținerea unui rezultat cât mai bun, pentru a păstra cursul european al Republicii Moldova.

Liderii social-democrați i-au adus la cunoștință Ambasadorului României că PSDE are, în momentul de față, 152 de primari și 7 președinți de consilii raionale, care sunt dispuși și determinați să susțină integrarea europeană a Republicii Moldova și să schimbe în bine viața cetățenilor.

Un punct aparte al discuțiilor a ținut de alegerile pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău, iar Vadim Brînzaniuc i-a prezentat Excelenței Sale Cristian-Leon Țurcanu, planurile și așteptările PSDE de la acest scrutin. Ambasadorul României i-a urat succes atât lui, cât și tuturor candidaților formațiunii care vor participa la cursa electorală din Republica Moldova.

31.07 F 2 31.07 F 4

Inapoi la arhiva noutaților