[ X ]
[ X ]
[ X ]
Conducerea PDM, la discuții cu principalii parteneri social-democrați europeni
29 Ianuarie
Președintele PDM, Pavel Filip, președintele de onoare al formațiunii, Dumitru Diacov și Secretarul General, Alexandru Jizdan au participat la o videoconferință cu reprezentanții Socialiștilor și Democraților în Parlamentul European(S&D) și ai Partidului Socialiștilor Europeni (PES), dar și fundațiile afiliate, cu care Partidul Democrat colaborează mai bine de 20 de ani, informează CURENTUL.
Participanții la discuții au făcut un schimb de opinii despre ultimele evoluții politice din Republica Moldova, resetarea Partidului Democrat din Moldova, viitoarele alegeri parlamentare anticipate, dar și rolul important pe care agenda socială și progresistă îl va avea în cadrul viitorului scrutin.
Conducerea PDM a reafirmat atașamentul față de valorile social-democrate europene, precum și atenția pe care o acordă agendei sociale, axată pe grija pentru oameni.
La videoconferință au participat, de asemenea, reprezentanți ai Fundației pentru Democrație și Progres (FDP), ai Fundației Max Van der Stoel (FMS), ai Fundației Europene pentru Studii Progresive (FEPS) și ai Fundației Friedrich Ebert.
Cristina Gurez
Inapoi la arhiva noutaților