[ X ]
[ X ]
[ X ]
Conducerea INP în discuții cu reprezentanții Asociațiilor Bikerilor din Moldova. Au discutat despre desfășurarea unor acțiuni comune
14 Martie

Conducerea Inspectoratului Național de Patrulare (INP) a avut o ședință de lucru cu reprezentanții Asociaţiilor Bikerilor din Moldova, în cadrul căreia a fost abordate aspecte de colaborare, precum și subiecte ce vizează siguranța circulației rutiere a motocicliștilor, transmite CURENTUL.

Totodată, în debutul întrunirii s-a vorbit despre importanța colaborării cu Comunitățile Motocicliștilor, care să sprijine inițiativele dar și să vină cu propuneri pentru prevenirea accidentelor rutiere cu implicarea motocicliștilor și consecințele acestora.

Un accent important s-a pus pe promovarea unui comportament a motocicliștilor corespunzător Regulamentului Circulației Rutiere și anume în rândul tinerei generații.

De asemenea, în cadrul reuniunii s-a discutat despre acțiunile comune care urmează să fie desfășurate pe parcursul anului 2019, acestea vor cuprinde evenimente de informare și prevenire a incidentelor rutiere cu implicarea motocicliștilor, dar și activități comune cu implicarea autorităților publice locale, în scopul de a preveni evenimentele rutiere din trafic provocate de motocicliști, atât pe traseele naționale cât și pe drumurile locale.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților