[ X ]
[ X ]
[ X ]
Conducătorii de întreprinderi care „au crescut” profesional odată cu acestea
29 Octombrie
În Republica Moldova sunt mai mulţi conducători de întreprinderi care „au crescut” profesional odată cu acestea, activând o bună parte din cariera lor anume în cadrul respectivelor entităţi.
Un exemplu în acest sens este Victor Matcov, numit recent Director interimar al SA „Franzeluţa”. Acesta are 15 ani de experiență în industria alimentară. Anterior, Victor Matcov a deținut funcția de director de Fabrică, director al Departamentului de achiziție și șef al Departamentului de vânzări.
Un alt exemplu este Directorul general al SA „Moldtelecom”, Viorel Postolachi. El a urcat pas cu pas toate treptele în cadrul întreprinderii – de la nivelul inferior până la funcţia de Director. Specialiştii spun că anume aceasta l-a ajutat pe Viorel Postolachi să ajungă Directorul cu cele mai frumoase realizări la cârma SA „Moldtelecom”.
Un alt exemplu este Directorul general al SA „Cricova”, Denis Şova, care activează la întreprindere deja de două decenii. În cadrul unui interviu anterior, el menţiona: „Fac parte din această echipă de mai mult de 20 ani, timp în care am acumulat o experiență foarte bogată, cunosc din interior toate aspectele specifice acestui domeniu și, desigur, am avut onoarea de a cunoaște și învăța foarte multe lucruri de la angajații dedicați ai companiei, care până astăzi duc faima acestui brand atât în țară, cât și peste hotarele ei. Un alt aspect important pentru mine este faptul că am făcut cunoștință cu această companie încă din copilărie. Mama mea, Șova Antonida, a lucrat peste 32 ani în cadrul Combinatului de Vinuri „Cricova”, respectiv, sunt funcționar în a doua generație în cadrul acestei companii”.
Încă un bun exemplu în acest sens este Ion Covrig, care recent a devenit Director al Fabricii de Sticlă din Chişinău. Anterior, Ion Covrig a activat la Fabrică în calitate de Director comercial. „Eu sper că vom reuși cu brio să trecem peste toate provocările și să aducem Fabrica la standardele pe care toată lumea le așteaptă”, a subliniat Ion Covrig în momentul în care a fost prezentat colectivului de la Fabrică.
Cristina Pendea
Inapoi la arhiva noutaților