[ X ]
[ X ]
[ X ]
Concursuri false cu imaginea ei! Prezentatoare TV: Nu mai credeți tot ce vedeți pe net. O să rămâneți fără bani!
15 Decembrie

Pe social media tot mai des sunt organizate concursuri, însă unele dintre ele sunt false. De altfel, prezentatoarea TV, Lilu Ojovan a fost ţinta unor conturi care se foloseau de imaginea sa şi furau bani de pe cardul multor persoane, informează CURENTUL.

Lilu, pe reţele de socializare, a dezvăluit că nu a dat bani şi maşini niciodată, şi nici nu o va face.

„Nu mai credeți tot ce vedeți pe net. Nu participați în „concursurile” FAKE care îmi folosesc imaginea pentru a fura banii de pe cardurile voastre. Nu oferiți nimănui datele cardurilor. O să rămâneți fără bani, de raportat am obosit să raportez. Doar dispare una și apare altă pagină. Îmi schimonosesc numele în toate felurile și e tare greu când nu poți să faci nimic. Autoritățile am anunțat, dar securitatea cibernetică în toată lumea suferă”, a comunicat ea.

Ea mai spune de ce nu are bifă: „Pentru că am depus cererea și am primit mailuri care „cică să îmi ofere acea bifa” și era sa rămân și fără profil. Peste tot oameni „buni””.

Totodată, Lilu a învăţat că pentru tot ce îţi doreşti trebuie să munceşti. „Banii câștigați ușor, pleacă și mai ușor și deseori cu experiente neplăcute. Atunci când investești truda și suflet in ce faci Primești oricum. Respect. Aprecieri. Bani… nu ei sunt scopul vietii noastre. Sunt niște mijloace”, a spus ea.

lilu

Cristina Tomac

 

Inapoi la arhiva noutaților