[ X ]
[ X ]
[ X ]
Concurs pentru tineri! Arată cum putem construi un viitor mai bun cu ajutorul inovației, creativității și proprietății intelectuale și câștigă premii
26 Ianuarie

Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI) invită tinerii cu vârsta cuprinsă între 18-35 ani să participe la un concurs video cu genericul: Suntem tineri și inovatori. Să construim un viitor mai bun cu proprietatea intelectuală!

Concursul este organizat în contextul Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale, marcată anual pe 26 aprilie și care în anul curent este dedicată tinerilor.

Participanții la concurs pot câștiga un echipament digital la alegere în valoare de până la 5.000 franci elveţieni și multe alte premii deosebite. Câștigătorii vor fi selectați printr-un vot public online și vor fi anunțați de Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale. Tinerii pot participa la concurs atât individual cât și în grup. Termenul limită de înscriere la concurs este 11 martie 2022.

În cadrul filmulețelor, nu mai mari de 90 secunde, participanții vor informa publicul despre modul în care soluțiile inovatoare, susținute de drepturile de proprietate intelectuală, abordează o anumită provocare de actualitate pentru tineri ca de exemplu: schimbările climatice, sănătatea globală, viața durabilă, responsabilizarea tinerilor etc.

Implică-te, fă-ți vocea auzită, fii un factor de schimbare și ajută-ne să promovăm beneficiile inovației, creativității și proprietății intelectuale.

Mai multe detalii despre concurs aflați la următoarea adresă: https://www.wipo.int/ip-outreach/en/ipday/2022/video-prize.html

Inapoi la arhiva noutaților