[ X ]
[ X ]
[ X ]
Concurs: Cea mai frumoasă curte decorată în tematica sărbătorilor de iarnă, concurs inedit pentru orheieni
8 Decembrie

La iniţiativa Primarului de Orhei, Ilan Şor, se lansează un concurs destinat locuitorilor din municipiul Orhei cu tematica: „Cea mai frumoasă curte decorată în stilul sărbătorilor de iarnă”, transmite CURENTUL.

Doritorii de a se înscrie la concurs trebuie să depună o cerere la Primăria municipiului Orhei (etajul 1; la cerere vor fi anexate următoarele acte: copia buletinului de identitate sau după caz copia actului de constituire a asociaţiei), ulterior să remită poze cu decoraţiunile pe adresa electronică a primăriei – primaria@orhei.md
Concursul va fi desfăşurat în perioada 11 – 31 decembrie curent.

Potrivit unei dispoziţii semnate de Primarul de Orhei, Ilan Şor, va fi creată o comisie formată din viceprimarii, specialişti din cadrul Primăriei Orhei şi consilieri din cadrul Consiliului Municipal Orhei, care vor studia exigent  lucrările efectuate de orăşeni.

Concursul este destinat atât locuitorilor de la bloc, cât şi celor la sol. Câştigătorii concursului vor primi un teren de joacă pentru locuitorii de la bloc, iar pentru locuitorii de la sol – o bicicletă.

Premianţii vor fi nominalizaţi în data de 7 ianuarie în cadrul unui concert dedicat Crăciunului.

Potrivit Primarului Ilan Şor, scopul acestui concurs este de a mobiliza orăşenii pentru a transforma nu doar spaţiile publice, dar şi curţile într-o adevărată poveste de iarnă.

„Ne dorim ca sărbătorile de iarnă din Orhei să fie cu adevărat magice nu doar pe străzile, parcurile, dar şi în toate curţile din oraş. Prin acest concurs, ne propunem să mobilizăm locuitorii oraşului, să le oferim un stimul pentru a fi mai creativi şi să –şi decoreze curţile în stilul sărbătorilor de iarnă. Pentru că ne iubim oraşul, şi premiile sunt destul de utile – vom amenaja terenuri de joacă pentru locuitorii de la bloc, iar pentru locuitorii de la sol vom oferi biciclete, un transport ecologic”, a declarat Ilan Şor.

24992132_1603827383012384_423915440_n_8944829

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților