[ X ]
[ X ]
[ X ]
Concluziile fazei de documentare a proiectului „Vizibilitate și comunicare” din cadrul AA/DCFTA expuse în prima ședință de lucru
9 Noiembrie

Viceprim-ministrul Octavian Calmîc, ministrul Economiei și Infrastructurii a avut o întrevedere cu Aneil Singh, reprezentant al Delegația UE a Republicii Moldova și cu reprezentanții companiei McLean Consulting, în cadrul primei ședințe a Comitetului de coordonare și monitorizare al Proiectului „Vizibilitate și comunicare pentru acțiunile referitoare la implementarea Acordului de Asociere / Zona de Liber Schimb Aprofundat şi Cuprinzător (AA/DCFTA), finanțat de Uniunea Europeană, transmite CURENTUL.

Pe parcursul ședinței au fost discutate principalele concluzii ale fazei de documentare.

Beneficiarul principal al Proiectului este Ministerul Economiei și Infrastructurii. Grupurile țintă secundare includ Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) și alte ministere și agenții relevante. Grupurile țintă terțiare includ mediul de afaceri, asociațiile întreprinzătorilor, organizațiile societății civile și inițiativele finanțate de donatori în domeniul AA/DCFTA.

Proiectul este implementat de consorțiul format din Project Group International, B&S Europe și GOPA COM. Autoritatea consacrată este Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova. Perioada implementării este din 01 Septembrie 2017 până în 31 August 2019.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților