[ X ]
[ X ]
[ X ]
Comuniștii au propus, Parlamentului, adoptarea unei hotărâri privind trădarea intereselor alegătorilor de către deputați
14 Decembrie

Partidul Comuniștilor a solicitat, astăzi, în debutul ședinței Parlamentului, includerea pe ordinea de zi a unui proiect de hotărâre cu privire la o declarație pentru condamnarea faptelor de corupție politică și trădarea intereselor alegătorilor, informează CURENTUL.

Deputata Inna Șupac a declarat că, niciodată în istoria RM nivelul de încredere față de forul legislativ nu a fost atât de critic, numai 6%.

„Unul dintre motive este că 40% din numărul total al deputaților RM, 38 de deputați, sunt trădători ai fracțiunilor și partidelor, pe listele cărora au ajuns să fie deputați. În context, noi condamnăm propunerile guvernării de a include în Regulamentul-tip al fracțiunilor pentru următorul Parlament, drepturile deputaților de a părăsi fracțiunile lor. În acest context, noi reiterăm propunerea de a discuta proiectul de condamnare a astfel de acte de trădare”, a precizat Șupac.

Propunerea nu a întrunit numărul necesar de voturi.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților