[ X ]
[ X ]
[ X ]
Comuniști și în următorul Parlament? Inna Șupac: „Nici nu avem dubii că vom accede”
30 Ianuarie

Comuniștii sunt siguri că vor accede și în următorul Parlament. Poziția Partidului Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) a fost expusă de deputata Inna Șupac, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, Inna Șupac a spus de ce comuniștii vor fi în următorul Parlament.

„Nici nu avem dubii că noi vom accede în Parlament, fiindcă Partidul Comuniștilor este reprezentat în Parlamentul Republicii Moldova începând cu anul 1998, primul an de când noi am și început să participăm în alegerile parlamentare și noi vom face tot ce ne stă în puteri ca să realizăm promisiunea noastră electorală, fiindcă în Manifestul nostru electoral este scris că noi, Partidul Comuniștilor, împreună cu cetățenii Republicii Moldova vom scrie sentința pentru criminalii și uzurpatorii care au capturat Republica Moldova. Și, reieșind din asta, vom analiza ce trebuie să facem în componența următorului Parlament”, spune Inna Șupac.

Totodată, deputata comunistă, fiind întrebară dacă PCRM va face alianță cu PDM sau PSRM a spus că „dar cine a spus că ei neapărat vor fi în următorul Parlament? Asta-i întrebarea. Este clar că noi vom fi în Parlament, fiindcă noi vedem și atitudinea oamenilor, dar noi acum încercăm să apelăm la cetățeni ca ei să nu voteze nici pentru Partidul Democrat, nici pentru Partidul Socialiștilor, așa că urmează să vedem dacă ei vor accede acolo”.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților