[ X ]
[ X ]
[ X ]
Complexul Ciocârlia – locul perfect pentru organizarea conferințelor de nivel național și internațional
18 Ianuarie

Mari sau mici, de câteva ore sau zile,  complexul Ciocârlia (www.agrement.md)  este locația  perfectă pentru organizarea diferitor evenimente de nivel naţional şi internaţional: conferinţe, instruiri, congrese, prezentări de produse, întâlniri de board, master-classuri, simpozioane.

Complexul se află la doar 1 km de Chișinău, în mijlocul naturii și deține mai multe tipuri  de săli, de la 10 la 300 de locuri, astfel încât orice tip de eveniment este binevenit. Sălile sunt dotate cu utilaj și echipament video/audio de ultimă generație, astfel încât  poate fi făcută  orice tip prezentare, internetul este extrem de rapid, iar mobilierul poate fi amplasat conform formatului evenimentului.  Un alt avantaj este că, aici au acces cu lejeritate   persoanele aflate în scaune cu rotile.

IMG_5858-2

Amplasarea în pădure, fac pauzele de cafea  să fie la aer curat, iar participanții să se poată odihni armonios. Mai mult, bucătarii de aici vor pregăti zi de zi  meniuri diverse, gustoase și sănătoase. Croasanți și brioșe la dejun, zeamă și  frigărui la prânz, somon copt cu legume la cină, sunt doar câteva din deliciile  ce pot fi gătite. Cafea și ceai de calitate,  disponibil pe toată durata evenimentului. Deservirea impecabilă și asistență  întreaga  durata conferinței, vă va oferi și mai multă siguranță în buna desfășurare a întrunirii.

Complexul Ciocârlia este deschis anul împrejur, astfel că evenimentele pot fi organizate atât în perioada caldă a  anului, cât  și atunci când vine frigul.  Echipa de aici  știe exact ce are nevoie fiecare oaspete, căci experiența  de peste 10 ani înseamnă și garanția calității!
зал Ciocarlia - ночь
IMG_5468-2

IMG_4891-2

IMG_4937-2

Inapoi la arhiva noutaților