[ X ]
[ X ]
[ X ]
Compania „Rogob”: „Pentru a face un pas în întâmpinarea consumatorilor, vom oferi reduceri la produsele sale comercializate în reţeaua proprie”
17 Martie

În contextul în care apar tot mai multe informaţii că unii agenţi economici operează majorări de preţuri dat fiind cererea sporită de produse, compania „Rogob”, specializată în producerea mezelurilor, anunţă că se solidarizează cu consumatorii şi va păstra neschimbate preţurile la produsele sale, informează CURENTUL.

Mai mult ca atât, pentru a face un pas în întâmpinarea consumatorilor, afectaţi de epidemia de coronavirus COVID-19, compania „Rogob” anunţă că va oferi reduceri la produsele sale comercializate în reţeaua proprie.

„E firesc ca, atunci când există o cerere sporită, producătorii sau alţi operatori de pe piaţă, să majoreze preţurile. Dar acest lucru nicidecum nu poate fi firesc în condiţii de epidemie. Nu este corect să se speculeze pe o problemă majoră care afectează întreaga societate, întreaga ţară. De aceea, noi îndemnăm şi alţi producători să nu admită creşterea preţurilor la produsele lor în această perioadă de maximă importanţă. Trebuie să venim în întâmpinarea oamenilor, dar nu să speculăm pe probleme. Trebuie să ne manifestăm solidar, pentru că numai acţionând împreună putem face faţă epidemiei şi combate consecinţele sale”, a declarat Igor Roşca, Director general al companiei „Rogob”.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților