[ X ]
[ X ]
[ X ]
Compania POLIEXPERT – 10 ani de la fondare!
18 Iulie

Acum 10 ani, pe data de 18 iulie 2009, în Republica Moldova apărea compania de consultanţă şi promovare a imaginii POLIEXPERT. Fondată de jurnaliştii Igor Volniţchi şi Lilia Gurez, noua companie din start şi-a propus să „aducă” în Republica Moldova cele mai noi metode şi practici în materie de consultanţă şi promovare a imaginii, dar şi să contribuie la implementarea unor noi modele de business pe piaţa media.

În acest sens, a fost îndelung studiată activitatea companiilor de acelaşi profil din întreaga lume şi, în rezultat, a fost conceput un spectru de servicii variat şi unic pentru Moldova. Multe din aceste servicii şi în prezent sunt prestate în Moldova în exclusivitate de POLIEXPERT.

Noile abordări au determinat din start o poziţionare inedită a POLIEXPERT pe piaţa din Republica Moldova, iar aceasta a atras numeroşi clienţi din ţară şi de peste hotare. De-a lungul anilor, clienţi ai POLIEXPERT au fost (şi sunt) partide şi politicieni, agenţi economici din ţară, branduri cunoscute la nivel mondial, organizaţii internaţionale, structuri de stat etc. „Pentru noi este o mândrie că printre clienţii noştri se numără branduri cunoscute în întreaga lume, care, la rândul lor, ne recomandă altor branduri cunoscute. Aceasta e o dovadă că reuşim să fim la înălţimea aşteptărilor lor”, spune Lilia Gurez, vicedirectorul POLIEXPERT, responsabilă, în cadrul companiei, de gestionarea finanţelor şi de relaţia cu partenerii externi. La rândul său, Igor Volniţchi, directorul POLIEXPERT, se mândreşte cu faptul că marea majoritate a partidelor politice din Moldova de-a lungul anilor au apelat de nenumărate ori la serviciile POLIEXPERT. „Aceasta ne dovedeşte că am reuşit să avem o poziţionare unică şi egală în raport cu toţi acei ce fac politică în Moldova şi au nevoie de asistenţă”, spune el.

Compania se mândreşte şi cu pachetul de servicii exclusiviste predestinat structurilor de stat, precum şi cu faptul că multe din companiile din Republica Moldova, cunoscute şi peste hotare, au fost şi sunt în continuare clienţii săi.

Un alt motiv de mândrie sunt rezultatele înregistrate de POLIEXPERT pe piaţa media a Republicii Moldova. „De-a lungul anilor, POLIEXPERT a creat şi a lansat instituţii media cu adevărat independente – TRIBUNA.MD, CURENTUL.MD, SHOK.MD, OFICIAL.MD, PROVINCIAL.MD. Fiind jurnalişti de meserie, ne bucurăm că am reuşit să lansăm aceste instituţii media, pe care să le punem în serviciul consumatorilor de informaţie, care-şi doresc să fie informaţi corect, echidistant”, declară Lilia Gurez.

„În aceşti 10 ani POLIEXPERT a reuşit să lanseze şi mai multe produse de istorie politică – Almanahul Politic (ediţie anuală), Enciclopedia Politică, Calendarul istorico-politic (ediţie anuală). Astfel, ne aducem modesta contribuţie la promovarea istoriei politice a Republicii Moldova”, spune Igor Volniţchi.

Compania POLIEXPERT le mulţumeşte pentru colaborare tuturor clienţilor, partenerilor şi prietenilor săi şi promite… noi surprize.

Echipa POLIEXPERT

Inapoi la arhiva noutaților