[ X ]
[ X ]
[ X ]
Compania „Intellect Group” renunță la exit-poll
14 Martie

Compania „Intellect Group” și Asociația obștească „SPERO” informează că astăzi, 14 martie 2020, a desfășurat brainstorming online privind sondajul de tip Exit-Poll pentru alegerile parlamentare noi din 15 martie, la Hâncești, astfel s-a decis să se renunțe la efectuarea acestuia, informează CURENTUL.

„Toți operatorii au fost informați și instruiți privind măsurile de protecție în condiții de Cod roşu la nivel naţional referitor la situaţia epidemiologică prin infecţia cu COVID-19.

Totodată, compania „Intellect Group” a asigurat dotarea operatorilor, care urmau să meargă în teritoriu (circumscripția uninominală nr.38, municipiul Hîncești), cu produse de uz medical, precum: măști, mănuși și dezinfectanți.

De asemenea, vă aducem la cunoştinţă faptul că în urma unui sondaj de opinie realizat online, operatorii au votat unanim pentru realizarea sondajului de tip Exit-Poll. Aceștia au confirmat că dispun de toată pregătirea și produsele necesare pentru protecția împotriva noului COVID-19.

Cu toate acestea, compania „Intellect Group” își asumă responsabilitatea de a se autoizola de efectuarea, în ziua de 15 martie 2020, în cadrul alegerilor parlamentare noi în circumscripţia electorală uninominală nr. 38, municipiul Hînceşti, a sondajului de opinie la ieşirea din secţiile de votare” – menționează compania.

Cristina Gurez

Inapoi la arhiva noutaților