[ X ]
[ X ]
[ X ]
Compania FlyOne achiziționează încă o aeronavă, dar și lansează două rute noi. Detalii!
3 August

Directorul companiei avia FlyOne, Mircea Maleca, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat pentru CURENTUL, ce destinații operează compania, care este numărul pasagerilor și câte aeronave deține.

Mircea Maleca spune că, numărul de persoane ce aleg să călătorească cu FlyOne este în continuă creștere.

„La momentul de față, FlyOne este a doua companie din operatorii aerieni, care operează pe Aeroportul Internațional Chișinău, în preferința pasagerilor. FlyOne deține o cotă de 30% din piața avia autohtonă. Noi ne dezvoltam ascendent, iar numărul pasagerilor crește constant. Astfel, dacă în iulie 2016 am transportat circa 26 de mii de călători, în iulie 2017 cifra acestora a ajuns la peste 90 de mii. Sunt cifre cu care ne mândrim, căci indică o creștere nu doar cantitativă, ci și calitativă!”, a precizat el.

Directorul FlyOne susține că, compania planifică să extindă numărul de destinații.

„La moment, operăm 14 destinații regulate (Moscova (Domodedovo și Vnukovo), St. Petersburg, Birmingham, Dublin, Paris, Lisabona, Barcelona, Valencia, Verona, Parma, Milano, Veneția și Roma) și 4 destinații charter (Antalia, Izmir, Rodhos și Heraklion). Deci, în total compania FlyOne zboară spre 17 destinații. Până la sfârșitul anului 2017 ne propunem să lansăm încă 2 destinații: Kiev și Sharm El Sheikh”, a spus Mircea Maleca.

El a precizat că, în viitorul apropiat compania se va îmbogăți cu o aeronavă.

„La momentul de față, FlyOne deține o navă proprie, un Airbus 320, produs în anul 2008, fiind astfel una din cele mai noi aeronave ce operează zboruri în țara noastră. În decurs de o lună, ne vom extinde. FlyOne va mai avea în dotare o aeronavă. Este vorba de un Airbus 319, produs în anul 2003. În plus, arendăm încă 3 aeronave (2 de tip Airbus 320 și un Boieng 737-800)”, a precizat Mircea Maleca.

Cristina Pendea

Inapoi la arhiva noutaților