[ X ]
[ X ]
[ X ]
Compania de consultanță și promovare a imaginii POLIEXPERT marchează nouă ani de la fondare
18 Iulie

Acum nouă ani, pe piaţa Republicii Moldova apărea o companie nouă – POLIEXPERT, care-şi propunea să ofere întreg spectrul de servicii ce ţin de consultanţă şi promovarea imaginii, inclusiv servicii de consultanţă politică, de gestionare a brand-urilor, a situaţiilor de criză de imagine etc.

Multe servicii POLIEXPERT a trebuit să le „importe” şi să le „ajusteze” necesităţilor pieţei Republicii Moldova ca în final să ajungă compania cu cel mai larg şi variat spectru de servicii de consultanţă şi promovare. Fondatorii şi co-proprietarii companiei, jurnaliştii Igor Volniţchi şi Lilia Gurez, spun cu mândrie că astăzi, practic nu există serviciu în domeniu pe care POLIEXPERT să nu-l poată presta, fie că e vorba de Republica Moldova, fie de alte ţări ale lumii.

De-a lungul celor nouă ani, printre clienţii companiei s-au numărat (şi se numără) branduri cunoscute în Republica Moldova, dar şi peste hotare, POLIEXPERT dovedind că, atunci când e vorba de clienţii săi, nici măcar frontierele nu sunt o barieră. Compania are relaţii de parteneriat atât cu clienţi din ţările Uniunii Europene, cât şi din Asia sau de pe continentul american, fiecare din aceştia beneficiind de o abordare individuală, iar rezultatul final este în interes reciproc.

Una din direcţiile de activitate ale companiei POLIEXPERT este piaţa media. De-a lungul anilor, compania a lansat astfel de portaluri de succes ca www.tribuna.md (2011), www.curentul.md (2014), www.shok.md (2014), a preluat şi a relansat într-o formulă nouă www.oficial.md (2015) şi www.provincial.md (2015), a editat prima ediţie a Enciclopediei „Oamenii Moldovei” (2017), trei ediţii ale Almanahului Politic al Republicii Moldova (2015, 2016, 2017), prima ediţie a Calendarului istorico-politic al Republicii Moldova (2017), a susţinut apariţia unor cărţi de proză etc.

În prezent, POLIEXPERT lucrează la cinci noi proiecte, unele dintre care vor fi lansate în perioada imediat următoare.

Fondatorii POLIEXPERT spun că vor continua să rămână fideli intereselor clienţilor lor, dar şi să investească în tot noi şi noi proiecte de succes.

Inapoi la arhiva noutaților