[ X ]
[ X ]
[ X ]
Compania aeriană „HiSky” va opera zborurile începând cu 1 iulie
26 Mai

Compania aeriană „HiSky” este pregătită pentru lansarea zborurilor începând cu data de 1 iulie, transmite CURENTUL.

Partnerul companiei, operatorul aerian român Cobrex Trans, a primit autorizație de zbor de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Actul a fost emis de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova pe data de 7 aprilie, curent.

„Ne bucurăm că toate etapele au fost trecute cu succes și că putem să ne luăm zborul. Am reușit pentru că am fost corecți față de instituțiile statului, dar și față de călători. Simplul fapt că HiSky este singura companie care returnează banii pentru zborurile anulate din cauza Pandemiei, ne reconfirmă respectul față de pasageri și principiile de care ne conducem, în general”, declară managerul HiSky, Iulian Scorpan.

Reamintim că HiSky și partenerul său – Cobrex Trans vor opera zboruri către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania).

Ofertele, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.md, la call-centru (022) 95-55-95, pe paginile noastre de socializare: facebook, instragram și twitter.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților