[ X ]
[ X ]
[ X ]
Comisia mixtă moldo-ucraineană de demarcare a frontierei au decis în luna iunie curent să demareze faza activă a lucrărilor în teren
13 Aprilie

Cea de-a 61-a ședință a Comisiei mixte moldo-ucrainene de demarcare a frontierei de stat s-a desfășurat în orașul Kiev, Ucraina, transmite CURENTUL.

Delegația Republicii Moldova, din care au făcut parte reprezentanți ai diferitor instituții de stat, a fost condusă de șeful adjunct al Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Valentin Fiodorov.

Agenda ședinței a inclus un șir de discuții pe marginea Planului demarcării frontierei moldo-ucrainene pentru anul 2018. Totodată, participanții au opinat asupra subiectelor referitoare la pregătirea documentelor finale de demarcare și au aprobat mai multe modificări în documentele de lucru pentru demarcarea frontierei dintre Republica Moldova și Ucraina.

Ca urmare a discuțiilor purtate, membrii Comisiei mixte au decis în luna iunie curent să demareze faza activă a lucrărilor în teren, pe segmentele nedemarcate ale frontierei comune.

Următoarea ședință a Comisiei mixte este planificată pentru a doua jumătate a anului 2018, cu organizarea acesteia pe teritoriul Republicii Moldova.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților