[ X ]
[ X ]
[ X ]
Colegiul Militar și-a stabilit prioritățile pentru noul an
14 Ianuarie

Membrii Colegiului Militar (CM) s-au reunit astăzi, la Ministerul Apărării, în prima ședință din acest an, transmite CURENTUL.

În cadrul evenimentului, care a fost prezidat de ministrul Apărării Anatolie Nosatîi, a fost efectuat bilanțul activității subdiviziunilor și instituțiilor Ministerului Apărării pentru anul 2021. Totodată, au fost discutate obiectivele și prioritățile instituției pentru anii 2022-2023.

Astfel, au fost prezentate și puse în discuție realizările înregistrate, problemele întâmpinate, modul în care au fost gestionate resursele financiare, precum și soluțiile de sporire a eficienței și eficacității funcționale pentru implementarea acțiunilor planificate în realizarea obiectivelor stabilite.

În acest sens, a fost prezentată spre aprobare Directiva privind inițierea procesului de planificare pentru anul 2023, inclusiv prioritățile cheie ale sectorului de apărare națională și obiectivele generale ale instituției.

Ministrul Anatolie Nosatîi a evidențiat, în cadrul activității, importanța și necesitatea asigurării unui proces eficient de planificare a acțiunilor și resurselor pentru realizarea cu succes a obiectivelor și a solicitat specialiștilor din instituție responsabilitate maximă în acest sens.

Tot în cadrul ședinței, membrii CM au abordat programele în domeniul atractivității și calității serviciului militar, învățământului militar și ocrotirii sănătății.

Cristina Pendea

image-05

Inapoi la arhiva noutaților