[ X ]
[ X ]
[ X ]
Colegiile din Bălți și Cahul – cele mai bune la fotbal
18 Noiembrie

Echipa Colegiului Politehnic din Bălți a devenit câștigătoarea turneului republican de mini-fotbal ”LIGA STUDENȚEASCĂ” între colegii și centre de excelență, transmite CURENTUL. 

Potrivit FMF, în finala masculină, găzduită de Joma Arena, studenții bălțeni s-au impus categoric, scor 10-3, în fața celor de la Colegiul Tehnic Agricol din Soroca.

Podiumul a fost completat de Colegiul „Iulia Hașdeu” din Cahul, care a trecut în finala mică de Colegiul Poliției de Frontieră din Ungheni, scor 4-1.

La fete, cea mai bună echipă a devenit Colegiul de Medicină din Cahul, care a învins în meciul decisiv Colegiul Agroindustrial din Ungheni, scor 4-1. În meciul pentru locul 3, Centrul de Excelență în Informatică și Tehnologii Informaționale din Chișinău s-a impus în urma executării loviturilor de departajare cu Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor din Bălți.

În total, la competiție au participat 29 de echipe de băieți și 15 de fete.

Echipele au fost premiate cu diplome, cadouri și cupe.  De asemenea, formațiile premiante s-au ales și cu bilete la meciul Moldova – Islanda, din cadrul preliminariilor EURO 2020.

Cristina Pendea 

Inapoi la arhiva noutaților