[ X ]
[ X ]
[ X ]
Colaborare nouă! Marcel Ştefăneţ: „Este o piesă cu istorie adevărată”
8 Februarie

Artistul Marcel Ştefăneţ, recent, a prezentat un nou produs muzical în colaborare cu tânăra interpretă Laura Mogorean. Piesa intitulată – „Părinţii mei”, informează CURENTUL.

„Este o piesă cu istoria adevărată din viața familiei ei, dar din păcate și cu regret, a multor familii din Moldova, care trec prin asemenea greutăți! Acesta este adevărul neamului nostru moldovenesc” – spune Marcel, pe reţelele de socializare

Pe lângă asta, Marcel a mai dezvăluit că produsul a fost realizat alături de soţia sa, Cornelia, care de altfel este şi profesoara de canto a Laurei.

„Doresc să vă prezint visul meu realizat, alături de Marcel Stefanet care m-a ajutat mult să-mi cânt „oful” și să-mi deschid larg sufletul. Îmi doresc mult ca mesajul meu să fie auzit și mai mult de atât recepționat de părinți și copii. Chiar dacă azi ne despart mii de kilometri, mereu îmi sunteți aproape și vă sunt recunoscătoare pentru ce sunt azi”, a dezvăluit Laura Mogorean, pe Facebook.

De menționat că, muzica şi textul aparţin tinerei artiste. Aranjament muzical, orchestrație, solo Viola – Marcel Ștefăneț, iar regie – Tabarcea Avelin.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților