[ X ]
[ X ]
[ X ]
Colaborare internaţională! Emily Istrate a lansat piesa „If you want to”!
2 Martie

Tânăra artistă Emily Istrate colaborează, dar şi are semnat un contract cu producătorul din Statele Unite, Bryan Todd. De altfel, ea a lansat cea de-a doua melodie – “If you want to”, informează CURENTUL.

„Uite că am scos cea de-a doua piesă a albumului nostru de debut. “If you want to” – însoţită acum şi de un videoclip frumos şi calitativ destinat pentru piaţa internaţională”, a spus ea.

Totodată, Emily mai spune că la aceasta piesa a lucrat la Londra. „Am înregistrat-o la unul din cele mai mari studiouri de înregistrări “Sarm Music”, unde îşi înregistrează piesele – Ariana Grande, Taylor Swift, ş.a.. Dar clipul l-am filmat acasă, deoarece din cauza pandemiei nu am avut posibilitate să zburăm la Londra”, a subliniat tânăra interpretă.

La fel, a mai dezvăluit că cu prima piesa – „Panic” s-a aflat în Top-40 o luna de zile, urcând pe poziţia 5 alături de Lady Gaga şi alte staruri internaţionale. Iar, ce ţine de piesa a doua, care a ieşit câteva zile în urmă, răsună la mai multe radiouri internaţionale din UK, SUA, Italia, Japonia etc, ba mai mult a atras atenția şi mass-media din UK, deoarece a doua zi după lansare, a scris o revista mare de celebrităţi din Londra despre aceasta.

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților