[ X ]
[ X ]
[ X ]
Coaliția pentru Unitate și Bunăstare s-a lansat oficial în campania electorală pentru primăria municipiului Chișinău
5 Octombrie

Echipa Coaliției pentru Unitate și Bunăstare (CUB) s-a lansat oficial miercuri, 4 octombrie, în campania electorală pentru primăria municipiului Chișinău. Candidatul CUB la funcția de primar al Capitalei, Ion Bulgac este capul de listă pentru aceste alegeri locale, alături de 33 candidați selectați de CUB pentru lista de Consilieri ai Consiliului Municipal Chișinău. Evenimentul de lansare a avut loc în fața Sălii cu Orgă din centrul capitalei.

În discursul său, președintele CUB, Igor Munteanu, a subliniat că oamenii sunt în așteptarea unei schimbări care să ofere o paradigmă nouă de dezvoltare a municipiului Chișinău. „Singura opțiune veritabilă pentru Chișinău nu poate fi alta decât una liberală, validată de partide europene. Suntem la ani lumină de confortul, farmecul și calitatea serviciilor de care are nevoie un oraș de 1 mln de locuitori. Decizia CUB este de a participa în aceste alegeri cu o echipă eliberată de balastul nomenclaturii corupte, cu un Program cuprinzător de reforme și ajustări structurale, capabilă să atragă investiții străine și să adopte o atitudine responsabilă și profund europeană față de viitorul acestui oraș”, a spus Igor Munteanu.

La rândul său, Ion Bulgac a ținut să menționeze că are alături o echipă de oameni excepționali care nu pot fi găsiți în alte formațiuni politice, exponenți autentici ai intelectualității Republicii Moldova cu ajutorul cărora și-a propus să schimbe atitudinile, modelele și abordările care stau la baza modului în care este administrat Chișinăul astăzi. „Candidatura mea NU este un experiment politic sau administrativ. Dimpotrivă. Este cea mai serioasă abordare a Coaliției pentru Unitate și Bunăstare, în această perioadă CATASTROFALĂ pentru Chișinău și Republica Moldova”, a spus vicepreședintele CUB, Ion Bulgac.

Candidatul CUB s-a adresat tinerilor chemându-i să-și exercite dreptul constituțional pe data de 5 noiembrie și să primească recunoașterea care li se cuvinte de drept. „În Chișinău sunt astăzi peste 150 000 de tineri pentru care nimeni, nici un partid, niciodată, nu a făcut nimic altceva decât să-i trimită în Europa, la muncă. Și acolo au și rămas. CUB va schimba lucrurile. NOI, tinerii, NU PLECĂM, NOI LUPTĂM!”, a menționat Ion Bulgac.

De asemenea, vicepreședintele CUB Rodica Gramma a menționat că pentru municipiul Chișinău este nevoie de o schimbare. „Ion este reprezentantul tinereții, este cel care vine cu o nouă abordare, este cel care va spune din numele tinerilor că Chișinăul nu mai are nevoie doar de trotuare și borduri, ci de o nouă mentalitate. CUB vine să prezinte acest suflu nou care ne va duce spre Europa și va face Chișinăul un oraș european, un oraș care să atragă tinerii și să-i țină acasă”, a spus Rodica Gramma.

Totodată, Ion Bulgac a descris campania care urmează ca una de atitudine. „Știm ce trebuie făcut, cu cine, în cât timp se poate face, cât costă și cel mai important, știm cum putem pune Chișinăul în rând cu toate celelalte capitale europene”, a conchis candidatul CUB.

Din 6 octombrie, opțiunea liberală CUB va ajunge la fiecare orășean din Chișinău și suburbiile sale, care își dorește o alternativă și e sătul de ipocrizie și minciuni.

14-1024x683 cub

Inapoi la arhiva noutaților