[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cleopatra Stratan şi Pasha Parfeni au lansat remake la piesa „Orele”, interpretată de Sofia Rotaru, pe versurile lui Grigore Vieru!
20 Mai

Artistul Pasha Parfeni, în colaborare cu Cleopatra Stratan, au lansat producţia muzicală – „Orele”, informează CURENTUL.

„Am privit și reprivit videoclipul, am ascultat piesa la fiecare ocazie, am numărat “Orele” până la lansare. Paradoxul este că în această zi ploioasă, noi venim cu o piesă fierbinte, care cu siguranță îți va încălzi sufletul. Mulțumesc Cleopatra pentru un duet atât de gustos. Mulțumesc echipei pentru aport și implicare”, a spus Pasha Parfeni, pe social media.

La fel, Cleopatra Stratan, a menţionat: „S-a lansat piesa surpriză a primăverii “Orele” în colaborare cu Pasha Parfeni ! Mă bucur tare mult că am readus la viață nostalgia anilor ‘90 pentru moldovenii care cunosc piesa originală “Orele” a Sofiei Rotaru și este o onoare pentru noi să facem acest remake”.

E de menționat că, versurile aparţin regretatului poet Grigore Vieru. Muzica – Anatolie Chiriac; Music Production – Fox Banger (Andrei Vulpe), Pasha Parfeni;

Cristina Tomac

Inapoi la arhiva noutaților