[ X ]
[ X ]
[ X ]
Clădirea Primăriei ar putea fi eliberată de aparatul Primăriei. Ion Ceban a făcut anunțul!
18 Noiembrie

Întreg aparatul Primăriei Capitalei ar putea să plece din clădirea Primăriei într-o altă locație. Anunțul a fost făcut de Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei, transmite CURENTUL.

„Ideea este să plecăm cu totul din această clădire și, în acest sens, facem apel către oamenii care au spații, cu camere de luat vederi, ca oamenii să vadă ce facem. Direcția finanțe să caute soluții în acest sens. Facem acest lucru deoarece clădirea istorică, unde ne aflăm, să devină, spre exemplu, un muzeu de științe pentru copii sau orice altceva”, a spus Ion Ceban.

De asemenea, Primarul a informat că, într-un an, Primăria urmează a fi complet digitalizată. „Va fi digitalizată de la servicii până la activitățile noastre. De azi, unii specialiști deja vor veni în direcțiile Primăriei și vor verifica datele și vor purcede cu pași rapizi la implementarea sistemelor, începând cu ghișeul unic electronic și alte servicii care necesită a fi digitalizate”, a mai spus Ion Ceban.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților