[ X ]
[ X ]
[ X ]
Circumscripția nr. 28. Reacții
26 Februarie

În circumscripția uninominală nr.28. mun. Chișinău și-au încercat puterile pentru un mandat de deputat șapte candidați, iar fotoliul de deputat l-a câștigat socialistul Vlad Batrîncea, transmite CURENTUL.

După alegeri, patru din cei șase contracandidați ai lui Vlad Batrîncea au venit cu mesaje după alegeri.

Astfel, democratul Nicolae Balaur s-a adresat locuitorilor din sectorului Râșcani. „Am simțit susținerea Dvs. în această campanie electorală și Vă mulțumesc pentru votul de încredere ce mi l-ați acordat. Am parcurs împreună o nouă treaptă, care, cu siguranță, este una mai înaltă, pentru ziua de mâine. Vreau să ne revedem cu sănătate, cu noi forțe de muncă, cu proiecte îndrăznețe pentru sectorul ce-l iubim împreună. Cu același respect și voință de a contribui la dezvoltarea urbei, Nicolae Balaur”, a scris Balaur.

Și candidatul blocului ACUM, Alexandru Slusari a mulțumit tuturor care au votat pentru mine. „Sectorul Râșcani a fost foarte aproape pentru a-și schimba în premieră culoarea politică în urma unei campaniei electorale cu resurse financiare foarte modeste ! Undeva am greșit eu. Mulțumesc mult echipei frumoase din circumscripția nr. 28, care m-a susținut plenar pe parcursul campaniei electorale”, a punctat Slusari.

Candidatul independent, Dumitru Cebotarescu a mulțumit celor care au votat pentru el în acest scrutin electoral.

Și liberalul Ion Cebanu a mulțumit pentru toată susținerea acordată lui și PL în aceste alegeri. „Știu că șansele au fost inegale dar trebuie să mergem mai departe până la urmă scopul nostru este dreptatea și UNIREA! Mulțumesc echipei și tuturor oamenilor de bună credință. Timpul o să le pună pe toate la locul lor. Urez succes R Moldova și la toți cetățenii indiferent cu cine au votat, în primul rând să fie pus interesul Țării!”, a scris Cebanu.

Andriana Cheptine

Inapoi la arhiva noutaților