[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cine va ajunge în turul II? Candidat la prezidențiale: „Se discută atât de mult despre turul II…”
15 Octombrie

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) la alegerile prezidențiale, Tudor Deliu, crede că în turul II, bazinul electoral de pe dreapta ar trebui să țină cont de ceea ce se întâmplă în turul I, transmite CURENTUL.

În cadrul unui interviu pentru Radio Europa Liberă, Tudor Deliu, a menționat că nu vrea să vină cu nume pentru turul II.

„…azi se discută atât de mult despre turul doi, se fac pronosticuri, se vehiculează nume. Eu nu vreau să vin aici cu nume, cine va fi în turul doi, eu tot timpul fac comparația cu o competiție sportivă: de la start se pornesc toți ca să câștige și nu-i exclus ca cel care are cel mai mare rezultat în competițiile anterioare să se împiedice la jumătate de drum și să cadă și să câștige altcineva”, spune Tudor Deliu.

Liberal – democratul afirmă că dacă se vrea același lucru de către toți candidații, nu trebuie să se bată între ei.

„Eu cred că, în turul doi, bazinul electoral de pe dreapta ar trebui să țină cont și de întâi, noi nu trebuie să ne criticăm unii pe alții, trebuie să găsim o conlucrare și în turul întâi, chiar dacă suntem concurenți. Dar dacă ne dorim unul și același lucru, nu trebuie să ne batem noi între noi”, a spus Tudor Deliu.

Cristina Parfeni

Inapoi la arhiva noutaților