[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cine sunt deputații care au semnat moțiunea împotriva Guvernului Chicu
16 Decembrie

Fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din Parlamentul Republicii Moldova oferă detalii cu privire la moțiunea de cenzură care va fi înaintată astăzi împotriva Guvernului Chicu, informează CURENTUL.

Liderul fracțiunii, Igor Grosu a spus cine a semnat moțiunea. „Venim să vă anunțăm că aveam 34 de semnături pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Este vorba de deputații din PAS, Platforma DA și PDM. Este o moțiune justificată și așteptată de societate. Toți înțeleg că avem nevoie de alt Guvern”, a spus Grosu.

La fel, parlamentarul a declarat: „În ședința de astăzi, vom înainta această moțiune și vom solicita ca în termenul legal ea să fie supusă votului pentru a obține demisia acestui Guvern”.

În același timp, Grosu s-a adresat Premierului Ion Chicu: „Facem apel către Prim-ministru: Să plece și să deschidă posibilitatea pentru ca această țară să scape de acest Parlament corupt”, a declarat liderul.

Deputatul Sergiu Litvinenco a oferit și alte detalii cu privire la moțiune. „Aceasta urmează a fi dezbătută după 3 zile de la depunere. Noi suntem determinați să ajungem într-un final la alegeri parlamentare anticipate”, a conchis parlamentarul.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților