[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cine și ce a pierdut ieri în viziunea expertului Pavel Postica
26 Martie

Expertul Promo-LEX, Pavel Postica, spune că oricine crede că ieri a câștigat, de fapt a pierdut lamentabil, transmite CURENTUL. 

El mai spune că „oricine crede că o criză politică suprapusă peste o criză socială și de sănătate publică îi vor aduce scor electoral sper sa rămână dezamăgit”.

Pavel Postica consideră că ieri a pierdut Președinta care a nominalizat un candidat afiliat politic partidului din care a făcut ea anterior parte.

„…a pierdut candidatul care nu a reușit să obțină suport pentru un Guvern funcțional.

…a pierdut instituția Parlamentului care nu și-a jucat ultima carte politică și timp de 90 zile nu a reușit să învestească un Guvern.

…a pierdut Curtea Constituționala care în ultimile trei luni s-a aventurat în interpretarea extinsivă (a se citi oferirea consultanței politice actorilor politici) și nejustificată a Constituției, devenind victima propriului orgoliu, că vezi Doamne deciziile lor nu pot fi contestate”, spune Postica.

El mai spune că ieri au pierdut cetățenii țării.

„…am pierdut noi toți împreună și fiecare în parte, am pierdut dreptul la o speranță legitimă că politicul are capacitatea de a coborî de pe baricade. Că politicienii pot pune interesul comun peste interesul propriu. Atât de jalnic spectacol, dar cât dramatism. Poate ar fi de râs, dar e de plâns. Dar dacă tot am avut secetă…să plângem ☹️”, mai menționează Postica.

Cristina Parfeni 

Inapoi la arhiva noutaților