[ X ]
[ X ]
[ X ]
Cine este candidatul PLDM la prezidențiale
28 August

Consiliul Politic Național al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) a decis asupra candidatului partidului pentru apropiatul scrutin prezidențial, informează CURENTUL.

În urma consultărilor cu organizațiile teritoriale, membrii Consiliului au decis în unanimitate să înainteze candidatura lui Tudor Deliu spre desemnare în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova în cadrul scrutinului prezidențial din 1 noiembrie anul curent.

„Participarea PLDM în calitate de concurent electoral, fie în mod separat, fie în cadrul unui bloc electoral, la alegerile prezidențiale din noiembrie anul curent a fost decisă încă pe 20 iunie de către Consiliului Politic Național al PLDM. Ulterior, hotărârea respectivă a fost reconfirmată pe 16 august de către Congresul 9 al partidului. Decizia de a desemna propriul candidat vine la câteva zile după ce inițiativa liberal-democraților de a crea un bloc electoral cu PAS și Platforma DA a fost respinsă”, comunică reprezentanții PLDM.

Mihaela Conovali

Inapoi la arhiva noutaților